Ако приложиш тези 14 похвата, ще си спестиш хиляди часове време! Ценете времето сиЗнаете ли за закона на Мърфи? Той казва, че най-неприятните и неочаквани неща се случват, когато бързаме. Например, имате само 20 минути преди важна среща … и ципа на вашите джинси се къса. Вашата любима тениска е намачкана. Вашата бяла блуза има петна. Ужасно, нали?

Но 7kefa  знае как да се справи с тези проблеми и ще ви покаже за 14 трика, които ще ви помогне винаги да сте във форма.

1. За да поставите бързо и равномерно очна линия, сложете малко очна линия върху фиба и докоснете ъгълчето на окото с нея.

2. За боядисате косата си с различни цветове, можете да използвате сенки за очи. Те са безвредни и лесно могат да се измият със шампоан.

3. Можете да използвате хляб, за да се отървете от праха върху картините. За разлика от гъбата, хлябът няма да повреди платото и ще запази боята непокътната.

4. Отнема само 7 минути, за да фиксирате дънков цип. Просто изрежете малко парче близо до дъното, поставете плъзгача и го фиксирайте с щифт или резба.

5. За да намерите дънки от вашия размера, без да ги пробвате, използвайте предмишницата си, за да измерите ширината им.

6. Ако детето ви е направило рисунки на стената с восъчни пастели, отнема само няколко секунди, за да почистите стената със сешоар.

7. Използвайте тиксо, за да вкарате връзка без връх в дупката.