Ако си вече на 40 години, то определено трябва да забравиш да се обличаш по този начин!Времето лети и с него не се променя само модата, но и ние. И с възрастта дрехите, които ни правят да изглеждаме перфектно, също се променят.

Днес колегите от “Bright Side” са решили да ви разкажат за дрехите, които може да не са подходящи за всяка жена на възраст над 40 години.

1.Клъч чанти

Младите момичета могат да използват клъч чантите като ежедневен аксесоар. След 40 г. е по-добре да ги носите само при специални случаи. Дайте предимство на мини чантите в ежедневието.

2.Гривни с висулки

Много често този вид гривни са важни за собственика им, защото те носят приятни спомени за приятни събития или близки. Въпреки това, този тип аксесоар може да изглежда детски и затова е по-добре да забравите за тях в зряла възраст.

3.Цветни чорапогащи

Само ученичка може да си позволи да носи такива чорапогащи. Жените, които носят този вид облекло, могат да изглеждат комични.

4.Худи в стил “бойфренд”

Тийнейджърите изглеждат мънички и уязвими в такива дрехи; една възрастен жена просто не изглежда добре поддържана в това облекло. Ето защо е по-добре да се даде предпочитание на дрехите в истинския размер.

5.Безформени жилетки

Няма жилетка, която не може да бъде заменена със стилен неутрален блейзър. Сега можете лесно да кажете сбогом на всички тези вълнени блузи и жилетки.