Ако спазиш тези 6 прости трика – винаги ще печелиш на всички игри!Ако непрекъснато губите, когато играете някоя игра, това може да се дължи на факта, че не знаете стратегията за печелене … или опонента ви го знае.

Екипа на “Bright Side” ще ви разкаже за стратегиите, които ще ви помогнат да спечелите тези популярни игри и залози! В края на статията ще научите как винаги да печелите много популярна улична игра.

1. Монополи

Монополи е игра, в която много неща зависят от късмета в началото на играта и уменията за водене на преговори в средата. Но за да увеличите значително шансовете си за спечелване, трябва да се придържате към определени правила.

1.Купете железопътни станции и не купувайте електрическата компания или водоснабдителните работи. Станциите ще ви направят богати в самото начало на играта, но водните обекти и електрическата компания ви носят много малко пари и не си струват.

2.Не се притеснявайте за хотелите. След като съберете една територия от същия цвят, трябва да построите 3 къщи възможно най-бързо. 3 къщи е точката в играта, която ви носи най-добрата печалба срещу разходите. Те са лесни за изграждане и дават много добри печалби.

3.Най-добрите територии са оранжеви, червени и светлосини. Те имат добри местоположения, те ви дават големи печалби и те са начин за победа.

2. Борба с ръка

Дори ако имате опонент, който е много по-силен и по-голям от вас, все още има начин да спечелите, ако използвате правилната техника на позициониране на тялото и рамото.

  • Наклонете се към масата, поставете десния си крак отпред и поставете десния си лакът на масата. Ако използвате лявата си ръка, трябва да поставите левия си крак отпред. 
  • Обърнете внимание на разстоянието между предмишницата и тялото си – тя трябва да бъде колкото е възможно по-малка. По този начин можете да използвате не само силата на ръката си, но и масата на тялото си, което ще ви даде допълнително предимство.

  • Ръката ви ще се понижи и китката на опонента ви ще се огъне. Това ще ги накара да се чувстват неудобно, но сцеплението ви ще бъде по-силно. Ако не можете да огънете китката, просто я задръжте настрани.

  • Сега, когато натискате, дръпнете ръката на опонента си към себе си, приближете се и продължете да бутате с рамото си. Важно е да държите тялото и ръката си близо една до друга. 
  • За да победите опонента си, обърнете малко тялото си и натиснете с рамото си в необходимата посока. Сега всичко, което трябва да направите, е да издърпате опонента си към вас и да натискате надолу. Ти печелиш!

3.Билярд

1.Не позволявайте на опонента си да наруши успешно пирамидата. Това е едно от основните правила. Ако играете срещу опитен играч, те биха могли да пробият пирамидата толкова добре, че дори няма да имате възможност да играете в тази игра. Така че се опитайте да бъдете първи.

2.Не бързайте. Това може да звучи малко тривиално, но повечето хора губят, защото се опитват да ударят топката възможно най-бързо. Тренирайте, внимавайте и гледайте внимателно. Не обръщайте внимание на опонента си, ако ви помолят да побързате. Тази игра изисква търпение.

3.Ударете правилно. Ако топката ви загуби траекторията, която сте планирали, това означава, че няма да удряте топката. Поставете бала, така че да съответства на линията на бъдещия удар. Ако сте с дясната ръка, поставете десния си крак перпендикулярно на линията и поставете левия си крак напред. Рамото, бедрата, лакътя и брадичката трябва да са в една и съща равнина.