Ако често пътуваш по-работа, то определено трябва да си купиш тези неща!

Много хора пътуват, за да научат нещо ново, да открият различни култури и хора или просто да отворят ума си. Но повечето от нас пътуват за промяна на пейзажа, почивка от нашето ежедневие и да се отпуснат.

Ако обаче искаме да си починем добре, трябва да се чувстваме комфортно. Ето защо ние направихме списък с най-добрите джаджи за пътуване, за да ви позволим да се насладите пълноценно на вашата почивка.

1. Подпора за главата

Това устройство изглежда като яка за нараняване на врата, но всъщност това е просто държач за глава, с който удобно се спи по време на пътуване. Предотвратява схващане на врата ви и ако спите с тази джаджа, няма да имате никакви проблеми с гръбнака си след пътуването.

2. Климатизирана риза

Тази риза вероятно ще бъде популярна сред офис служителите, които седят цял ​​ден пред компютъра в малка и задушна стая. Специална вентилационна дупка в тази риза ще ви осигури въздуха, който ще циркулира около тялото ви под ризата и ще ви предпази от изпотяване. С това вие винаги ще се чувствате свежи и удобни.

3. Сандали с устройство за откриване на метал

Ако винаги си мечтал да бъдеш златотърсач и да намериш съкровище, но си твърде срамежлив да ходиш с детектор за метал, то тези сандали са точно за теб! Когато има под тях съкровище, ще  почувствате вибриращи. Това е страхотен начин да търсите златни находища, без да привличате прекалено много внимание. Но може би трябва да скриете батерията, прикрепена към крака си под панталоните, за да изглеждат като обикновени сандали. В противен случай тази конструкция може да изглежда малко странна.

4. Скейт куфар

Това е невероятен хибрид на скутер и куфар. Ако багажът ви е твърде тежък, за да го носите в ръцете си, можете да го превъртите в скутер. Ще се забавлявате, ще имате свободни ръце и няма да се уморите да носите всичките си неща.

5. Възглавница

Възглавницата с шапка е най-доброто нещо, което трябва да купите, ако пътувате с влак, особено ако трябва да спите, докато седите. Ще бъде много удобно да заспите с тази възглавница. Просто се уверете, че не пропускайте гарата си!

6. Скибрада

Носенето на тази фалшива брада е забавен и доста стилен начин да не замръзнете на ски или сноуборд в планините. Това приспособление за брада е направено от руно и вентилиран неопрен. Той е водоустойчив и лесен за пране.

7. Пазител на банани

Любители на бананите, задръжте дъха си – тук е специалния банан за вас! Ако не можете да си представите живота  без банан и сте уморени от смачкани или наранени банани в чантите си, когато ги извадите на обяд, това означава, че тази джаджа не е направена напразно. Тя ще ви спаси банана, докато го извадите и се подготвите да си обядвате. Вашият банан ще остане твърд и свеж!

8. Спални чували

Тази джаджа е за тези, които са много чувствителни към студа или просто обичат да спят навсякъде. Спалният чувал е много полезен за къмпинг. Това ще спести място в багажа ви и ще ви затопли в студената гора през нощта.

9. Чорапи против комари

Те са чорапи Care Plus и тази компания прави продукти, които ни помагат да се борим с насекоми, особено комари и кърлежи. Тези чорапи са изработени от Coolmax и бамбукова вискоза, които предпазват краката ви в различни терени и условия. Вашите крака ще останат топли, няма да се потят и ще бъдат недосегаеми за досадни и опасни насекоми.

10. Помощник за тоалетна

Тази джаджа  помага на момичетата да ходят до тоалетна като момчета. Възможни са различни ситуации по време на вашето пътуване, когато имате нужда от това.

11. Комуникационна тениска

Тази тениска ще ви спести от неразбиране при комуникация с местните хора, докато пътувате по целия свят.  Когато искате да питате  за нещо, можете да посочите символа на тениската, който показва от какво имате нужда, и човекът, на когото говорите, ще разбере какво имате предвид.

12. Възглавница-гадже

Това е джаджа за самотни хора, които са силни и независими, но понякога се нуждаят от човешка топлота и обич.

13. Аварийно зарядно устройство

14. Четки за зъби за еднократна употреба

15. Маска за спане на НАСА

Технологиите на НАСА бяха използвани в нощната маска за регулиране на съня ви. Тази маска използва сини и червени светлини за борба с безсънието и други проблеми със съня. Тя блокира всички светлини на околната среда и използва 2 цвята, за да създаде комфортна атмосфера за очите ви, като създава илюзия за залез или изгрев, за да ви накара лесно да заспите или да се събудите. Така че, ако сте много чувствителен човек и е лесно да нарушите съня си, можете да използвате такава маска, особено ако пътувате някъде и има голяма разлика във времето.