Вижте Какво Казва Позата Ви При Сън За Вашата Връзка4.Вариация на “кралската поза”

При нея и двамата партньори се прегръщат.Чувството е, като че ли сте получили желаното, особено ако сте имали тежък ден.Наистина “защититена”, тази поза сякаш изразява,че някой Ви е сгушил под своето крило, а от матракът е направил удобно гнездо.Но няма нужда да чакате някаква криза, за да използвате тази поза. Нито пък мъжа трябва да е този, който прегръща жената.Също така тази поза е идеална за заспиване пред телевизора, независимо кой държи дистанционното управление.

5.Поза “Целуващи се гърбове”

Двойките, които заспиват гръб в гръб с контакт в областта на гръбнака. Вие сте свързани, но независими личности, които уважават личното пространство на другия. Въпреки всичко оставате свързани и се привличате сексуално. По този начин често спят двойки, които са заедно отскоро, но се чувстват комфортно един с друг.

6.Поза “Свободните любовници”

Още една поза, популярна сред дългогодишните двойки е Свободните любовници Това е когато заспивате гръб срещу гръб и пазите известно разстояние помежду си. Въпреки че насън гледате в различни посоки и не се докосвате, позата всъщност говори за готовност за контакт и сигурност. Вие сте близки и без да се докосвате с гръб, вършите собствените си дела поотделно, но нямате търпение да се съберете отново заедно, за да си развазвате впечатленията си от деня и да обменяте мисли за живота. Сребърни бижута с кристали Swarovski® на промоционални цени - ВИЖ ТУК
loading...