Вижте Кои Са 9-Те Супер Секси Мъже В ИнстаграмДоктор, морски пехотинец, спортен инструктор… Те са красиви и имат хиляди, дори милиони последователи в Инстаграм.

Колегите от “Bright Side” ви предлагат “селекция” от 9 мускулести, безупречно облечени, образовани мъже, които завладяват Инстаграм … и нашите сърца.

1.Ласе Матберг – лейтенант на Кралския норвежки флот

https://www.instagram.com/p/BF7Aj2xLwwv/

https://www.instagram.com/p/BHC0A0JBIzn/

Този морски пехотинец, който прилича на викинг, от дълго време е боготворен от много момичета. Той признава, че поддържа своята фигура като сече дърва, вместо да ходи на фитнес.

2.Дейвид Ганди – британски модел

Another from a photoshoot in Australia for #LightBlue. Photo courtesy @dolcegabbana via @gritty_pretty

A post shared by David Gandy (@davidgandy_official) on

https://www.instagram.com/p/BLOQTiOAzdS/

Дейвид започва своята кариера на 21-годишна възраст. В свят на кльощави модели, той е първият, който връща мускулното тяло под светлината на прожекторите. В продължение на много години Ганди е бил водещ мъжки модел на Dolce & Gabbana. С течение на времето е признат за един от най-добрите и продължава своята кариера дори и сега на 37-годишна възраст.

3.Майк Вършавски – американски терапевт

https://www.instagram.com/p/BTjYOXqjXKm/

https://www.instagram.com/p/BD4crONwJfY/

Доктор Вършавки е “най-сексапилният лекар на планетата”, според списание People. В детството Майк е бил наричан Миша: той напуска Русия и заминава за САЩ, когато е на 6 години. Майк е филантроп и редовно кани всички да вземат участие в благотворителни събития и да получат голямата награда – среща с него.