Ген или пластична хирургия? 12 снимки на известни личности, които са били красавици от детствотоВремето, в което живеем, несъмнено може да се нарече ерата на пластичната хирургия. Социалните мрежи са пълни със същите лица, създадени по същия модел. Ето защо всяка известна красота, която не е била уловена чрез пластична хирургия, е много ценена.

Екипа на “Bright Side” реши да сравни детските снимки на известни модели и актриси, за да видим дали тяхната красота е естествена или дали е създадена от майсторите на “скалпел и ножици”.

1.Ирина Шейк


Руската красота, която завладя сърцето на актьора от Холивуд Брадли Купър, не се срамува от детските си снимки. Тя също така обича да споделя снимки на майка си и сестра си. И това е всичко, защото всички са красиви в  нейното семейството.

2.Меган Маркел


Тази 34-годишна американска актриса и модел привлече вниманието на целия свят, когато се съгласи да се ожени за един от най-завидните ергени: принц Хари. Съдейки по детските й снимки, Меган е доволна от външния вид, който родителите и са дали.

3.Джиджи Хадид

Изглежда, че световноизвестният модел и носител на титлата “Жена на годината” не се е променила от детството си, според списание Glamour. Дебелите устни устни и изразителен външен вид са подаръци, които природата дала на Джиджи.

4.Бела Хадид

За тази по-малка сестра на Джиджи и един от най-популярните модели в света, дебатите за външния й вид никога не спират. Някои хора твърдят, че лицето й е резултат от работата на пластичните хирурзи, но феновете възразяват, че детските снимки на Бела доказват обратното. Независимо от това, тя получава многомилионни договори и работи с водещи модни къщи.

5.Бехати Принслу

Това обикновено момиче от Намибия се превръща в един от ангелите на Victoria’s Secret. Тя не се срамува от леко изпъкналите й уши. Освен това тя ги направи нейна отличителна черта. Следователно, пластичната хирургия няма.

6.Кейт Мос

Едва ли има човек, който никога не е чувал за този скандален модел на 90-те и 2000-те години. Въпреки височината си на анти-модел и по-необикновен вид, Кейт стана символ на цялото поколение. Изглежда, че е успяла да създаде такава успешна кариера благодарение на естествената си привлекателност. И малко късмет.