Двойките зодии, които непрекъснато се карат помежду си

Няма перфектна връзка, в която партньорите никога да не се карат. Не може да не възникнат някакви спорове и конфликти, дори между хората, които се обичат най-много. Но има няколко зодиакални двойки, които непрекъснато спорят, много трудно преодоляват различията и между тях винаги стои някакъв проблем. Ето и кои са те.


Овен и Козирог

Те са противоположности – Овните са нетърпеливи и импулсивни, а Козирозите – по-резервирани, стабилни и обмислят всичко внимателно. Може да има привличане, но няма как да се разбират и да създадат сериозна и продължителна връзка. Просто не си подхождат и не разбират възгледите на другия.

Козирозите са по-чувствителни и подхождат към проблемите по-внимателно и разумно, а Овните бързо избухват, казват истината, но понякога я казват по жесток начин, чрез много обиди и обвинения. Така караниците нямат край.

Телец и Водолей

Телците са земни знаци – държат на традициите, романтици са, държат на морала. Искат сериозна връзка и обикновените, нормални неща – романтични срещи, градене на общо бъдеще с партньора. Искат постоянно и навсякъде да са с половинката, дори когато са малки, заедно да планират разпределянето на финансите. Водолеите са бунтари, не искат да живеят по общоприетия начин, искат повече тръпка и спонтанност във връзката.

Мразят да говорят бъдещето като двойка и не искат да правят дългосрочни планове. Не говорят много за чувствата си, което дразни Телците – те са по-уязвими. Водолеите изживяват всичко вътрешно, по своя си начин, без да се открият напълно пред партньора. Всичко това предизвиква много конфликти.

Близнаци и Риби

На Рибите им е много трудно да разберат партньора, ако той е зодия Близнаци. Близнаците са непоследователни, прекалено безгрижни, нелогични. Рибите се объркват – не могат да разберат дали Близнаците наистина имат сериозни намерения и ценят връзката, защото те постоянно менят настроенията си.

Рибите чувстват, че не могат да имат пълно доверие на Близнаците. А водните знаци копнеят за стабилна, сериозна връзка, в която двамата партньори говорят открито за чувствата и проблемите си и си споделят всичко. Рибите са и доста по-чувствителни и емоционални, приемат нещата много навътре и лесно се разстроиват, което натоварва Близнаците. Тези въздушни знаци смятат, че Рибите измислят несъществуващи проблеми и това проваля връзката.

Източник: teenproblem