Джеймс Бонд все още е лудо влюбен жена си след 25 години брак (СНИМКИ)

Свикнали сме да мислим, че богатите, красивите и известните са скарани с верността. Но истинската любов , както се оказва, все още съществува.

Живото доказателство е известният британски и американски актьор Пиърс Броснан , придобил популярност след ролята си на “агент 007”, Джеймс Бонд . Във филмите той спасява света и съблазнява очарователни момичета. Но в живота актьорът е семеен човек, който е верен на жена си вече 25 години!

Кили Шей Смит – втората съпруга на Пиърс Броснан. Заедно двойката успява да живее в перфектна хармония през последните 25 години. С течение на годините тяхната любов и уважение един към друг само се засилват

Пиърс и Кили се срещат в мексиканския град Кабо Сан Лукас, където Кили работи като журналист, а Пиърс лекува емоционални рани след загубата на първата си жена – Касандра Харис.

Кили и Пиърс се срещат в продължение на 7 години, докато актьорът реши да направи предложение за брак. Сватбата се състои в Ирландия, където е роден актьорът

Още преди сватбата през 1997 г. на щастливата двойка се ражда син, Дилън, а през 2001 г. се ражда и вторият им син, Парис.

В интервю с репортери Пиърс казва следното:

– Бях много щастлив да срещна Кили. Тогава преживявах не най-добрите си години, след като загубих първата си жена. Дори си мислех, че никога няма да намеря сродна душа.

– Кили е много силна, лесно може да се справи и без мен. Но дори не искам да мисля за деня, в който ще остане сама – казва актьорът

Дълги  години пресата нарича двойката Кили и Пиърс най-красивата в САЩ

Но след това Кили наддава на тегло, което разочарова феновете и папараците

 

Но Броснан не обръща внимание на критиката на обществеността и продължава да обича жена си с предишната си любов.

 

Пиърс нарича съпругата си най-близкия човек

Двойката не се срамува да изразява чувствата си публично

 

Заедно те трябваше да изтърпят голяма загуба – осиновената му дъщеря Шарлот (най-голямото дете на първата му съпруга) почина от рак

Но заедно, Пиърс и Кили го направиха! Те имат двама прекрасни сина.

Пиърс и Кили наскоро отбелязаха годишнината от сватбата си. Надяваме се, че тази двойка ще живее заедно повече от десетина щастливи години!

Източник: За Жената