Докато хората се потят в залата, аз хапвам млекце и килограмите падат

Пролетта е тук и на пазара започва да има все повече плодове и зеленчуци.

Сезонът на краставиците е добър момент да се погрижите за здравето си. Днес ще говорим за лека и вкусна диета с таратор, която ще ви помогне за почистването на червата и ще загубите до 3 кг само за един ден . Тя ще премахне застоялата течност, ще „изсуши” тялото и ускори метаболизма. На следващия ден ще почувствате луд заряд от бодрост и лекота в цялото тяло.

Планирайте ден за гладуване през уикенда, когато сте у дома: тараторът има силно слабително действие , така че е най-добре да не се отдалечавате от тоалетната. В менюто на програмата: 2 варени яйца, 12 средни краставици, 0,5 литра нискомаслено кисело мляко, пресни зеленчуци на вкус – копър, зелен лук или магданоз.

Диетата осигурява 4 хранения:

В 9 ч. И в 6 ч се хапва таратор с 3 краставици, кисело мляко, нарязва се на куп зеленина от всеки вид. Можете да сложите пипер (ако обичате) и да добавите фино нарязана скилидка чесън.Опитайте се да дъвчете добре храната, колкото по-бавно, толкова по-добре.

По обяд и в 3 часа следобед се прави пак тараторче по същата рецепта, като се добави едно яйце.

Пийте много вода между храненията. Всички напитки трябва да бъдат окислени с капка лимонов сок или ябълков оцет.

След последното хранене преминете на зелен чай и вода.

В деня след диетата процесът на изгаряне на мазнини продължава. Ограничете консумацията на месо, мазни храни и алкохол. Яжте поне 5 пъти на ден на малки порции.

Такива дни на гладуване могат да се провеждат всяка седмица. За да се постигне най-добър ефект, пийте по 1,5 литра чиста вода всеки ден, а в горещите дни – поне 2 литра. Запазете тази проста диета и споделете с приятели.

Източник: За Жената