Едва ли сте предполагали, но китката може да ви каже много неща, според линиите, които имате

Едва ли сте предполагали, но китката може да ви каже много неща!

Гледането на ръка (или хиромантията) е станало известно преди стотици години. То е създадено от хиндуистки астролози. Първото споменаване на това явление е в Китайската книга, а след това доста бързо се разпространява из Източна Азия. По-късно идва и в Европа. Днес хиромантията е изкуство, което се практикува активно.

Линиите на китката

Един от най-лесните начини да практикувате този метод е не само да търсите знаци по дланта си, но и да наблюдавате китката си. На ръцете ни има уникални линии. Смята се, че колкото повече линии имат хората, толкова по-дълго живеят. Най-често хората имат по 2-3 линии, но има случаи, в които са по 4. Всяка от тях има свое собствено значение и може да ви разкаже за най-важните неща от живота ви. С помощта на първата линия пък може да разберете за здравословни проблеми.

Ето какво означават линиите на китката!

Първата е най-важната линия, която разказва историята на вашето здраве. Ако тя е непрекъсната и ясна, това означава, че всичко ще бъде наред. Ако е трудно да се види и е по-бледа, то ще имате слабости и проблеми.

Съществува разлика между половете. Ако тази линия е пречупена при жените, това може да означава гинекологични проблеми, например, със зачеването. При мъжете – проблем с простатата или с репродуктивната система.

Втората линия измерва нивото на богатството ви. Ако тя е ясна, значи ще имате светло и сигурно бъдеще.

Третата линия показва нивото на енергия, което имате. Колкото линията се вижда по-добре, толкова по-добър резултат трябва да очаквате. Ако тя е ясна и непрекъсната, вие ще се превърнете в много силен човек.

Фактът, че имате три линии, които се виждат, гарантира, че вие ще живеете от 69 до 84 години.

Четвъртата линия се появява в най-редките случай. Тя минава успоредно на третата, така че е свързана с нея. Наличието на такава линия означава, че вие ще имате не само власт, но и наистина стабилна позиция в живота. Тези, които имат четвъртата линия, ще живеят повече от 84 години!

Източник: otbabaotbaba