Експеримент: Ето Какво Се Случва, Ако Пиете Бира РедовноИнтернет е пълен с истории за хора, които са се променили безпричинно, след като се откажат от лошите си навици.

Но какво ще стане, ако направите обратното? Как ще се промени Вашето здраве и външен вид, ако решите да правите нещо вредно редовно?

Колеги от “Bright Side” решиха да експериментират, за да разберат какво ще стане, ако един човек пие по халба бира всеки ден в продължение на един месец.

Първо, трябва да кажа, че нямам сериозни лоши навици. Често тичам сутрин и пия алкохол само при специални случаи. Преди да започна експеримента, отидох при лекар, за да проверя здравето си и да се уверя, че всичко е наред.

В съответствие с нормата за алкохолните единици, реших да пия по 500 ml бира на ден, но 5-6 пъти седмично, вместо 4 пъти седмично (както съветват здравните експерти). В края на месеца щях да извърша още един преглед, за да разбера как това се отразява на моето благополучие. Както се очакваше, първият ден от експеримента мина приятно, а настроението ми се подобри доста от пенливата напитка.