Ето Как Да Направим Логото На Айфона Да Свети Като Макбук (ВИДЕО)Може да не сте Стив Джобс, но искате да сте като него, нали? Една от най-големите промени, донесена от Apple на този свят, е иновацията на iPhone. Това, което той не е направил, е да сложи светеща светлина върху гърба на iPhone, точно както го направи с MacBook. Оттогава хората се опитват да конвертират своите iPhone в MacBook, не физически, а просто правят опити за логото на iPhone на гърба, да свети точно като този на MacBook.

Докато хората прогнозират какъв ще бъде следващият модел, защо не се научите да правите някои промени в настоящия модел. Ето нещо за притежателите на iPhone 6 и 6 Plus, които могат да ви помогнат да направите своя iPhone по-уникален, дори сред куп iPhone притежатели.

1.Можете да направите светещо лого на Apple, като MacBook

wittyfeed

Сега трябва да сте готови с инструментариума (споменат по-долу), защото не бихте искали някоя от malkite части от телефона да падне някъде другаде или да се повреди. В противен случай, ако загубите някоя от тях, тогава ще ви трябва много повече, отколкото просто ръководство, за да поправи iPhone отново да работи.

2. Първо, ще ви трябва светлинния комплект

wittyfeed

Той се състои от LED лента, лента, изолация и комплект инструменти.

3.За начало изключете телефона си

wittyfeed