Ето Как Изглеждат 8 От Най-Известните Деца През Изминалите Години СегаТолкова сме свикнали да виждаме лицата на красиви деца в телевизионни реклами, на опаковки на продукти или на кориците на списания. Понякога е трудно да се повярва, че много от тези деца вече са се променили отвъд разпознаването.

Каним ви да погледнете как изглеждат някои от тези известни деца днес!

1.Кристина Пименова

 

Кристина Пименова е един от най-популярните детски модели в Русия. Момичето е на 11 години и започва кариерата си, когато е на четири. Кристина си сътрудничи с топ модни къщи, включително Prada, Silvian Heach и Burberry. Тя вече е участвала в над 20 реклами.

През 2014 г. Кристина е призната за най-красивото дете на света.

2.Спенсър Елдън

След като гледаше документален филм за раждането, Кърт Кобейн излезе с идеята да направи серия от снимки на бебе, плуващо в басейн. За тази роля той избра 4-месечния Спенсър Елдън. Родителите на момчето са платили 200 долара за фотосесия.

Днес звездата на прочутия албум на Nevermind на Nirvana е на 26 години. През годините той повтори няколко пъти подводната си фотосесия. Последната беше през 2016 г., но този път Спенсър носеше къси панталони.

3.Макензи Фой

Макензи Фой е родена през 2000 г. в Лос Анджелис. На три, тя вече е на модния подиум, а на девет прави първия си филм.

Мнозина я познават като Ренезме Кълън, дъщеря на Едуард и Бела в сагата “Здрач” и като дъщеря на главния герой във филма “Междузвезден”.