Запознайте се с най-безчувствените и неблагодарни зодии

Това са зодиите, които са смятани занай-безчувствените и неблагодарни сред всички зодии.

Те не показват лесно емоциите си на околните. Държат се така, сякаш не знаят значението на думата „Благодаря” и не са наясно как да показват състрадание и съпричастност.

Телец

Те се държат като типично „разглезено дете”.

Телецът не само подценява доброто по отношение на хората, но ако някой се държи добре с него той приема това действие за даденост. Телецът не знае как да каже „Благодаря” — всъщност той искрено вярва, че проявлението на благодарност не му дава популярност и го лишава от уважението на околните. Ето защо всички Телци винаги искат повече, повече и повече. А когато получат повече, това е много малко за тях.

Близнаци

Те могат да приемат благодарността околните като прост подарък, който заслужават. Когато става въпрос да навлязат в чуждото пространство и/или време, те не се притесняват от това и изобщо не им пука какво ще си помислят другите. Дайте нещо на близнаците и те ще ви благодарят, но само посмейте да им отнемете нещо или да им губите времето — ще ви съсипят.

Дева

Девата няма да ви оцени, защото тя не цени никого или нищо друго, освен нея. Това просто не е в нейния характер и начин на живот. Благодарността идва при Девата в малки дози и това е така, защото тя искрено вярва, че заслужава всички подаръци, които ѝ се дават — при това просто ей така. Тя ясно разделя всичко на черно и бяло, а добрите емоции в живота ѝ има много малко място.

Везни

Те лесно ще ви подведат. Това е техният план за действие: първо да ви очарова с доброта, да ви съчувства и след това започват да ви използвате. Когато им дадете всичко, от което те имат нужда — пари, време, любов, грижи и какво ли още не, те просто ще си тръгнат без предупреждение, защото вече имат всичко, което искат. Това е изключително неблагодарен и безчувствен знак, затова внимавайте много с тях. Везните прост има сериозно презрение към всичко и всички наоколо.

 

Скорпион

Скорпионите очакват твърде много от другите … и в крайна сметка са разочаровани, ако не го получат. Тази зодия гледа на хората около нея като на пионки, създадени да му служат, родени изключително за подобряване само на неговия живот. Не очаквайте, че Скорпионът ще ви обича и оценява. Всичките ви усилия да положите, за да му угодите, пак няма да получите благодарност от негова страна.

Източник: За Жената