Звезди, на които са отнели родителските права

Лишаването от родителски права е ужасно наказание за една майка. Но в някои ситуации просто няма друг изход, а звездите не правят изключение!
Къртни Лав

Къртни е съпруга на известния Кърт Кобейн, който се самоуби. Заради свръхдоза хероин Къртни беше лишена от родителски права, така че дъщеря й е живяла 2 години с баба си от страна на баща й. Кортни най-накрая може да се върне към нормалния живот, тъй като и смъртта на съпруга й не я накара да помисли, и да вземе дъщеря си у дома. На 17 години, Франсис се върна при баба си, тя си спомни с ужас безотговорното поведение, лошите настроения и вечната мания за преследване на майка си.

Бритни Спиърс

След като остана сама с двамата си сина, тя намери утеха в алкохола и наркотиците. Спиърс успя да се разтревожи само от факта, че нейният бивш съпруг Кевин Федерей спечели в съда лишаването й от родителски права.

Мадона

15 годишният син на Мадона и Гай Ричи реши, че иска да живее с баща си и директно замина при него. Момчето не се разбирало с майка си заради факта, че поп-дивата употребявала наркотици, както и поради факта, че тя е тиранин и в къщата забранявала  всичко от бонбони до телевизор.

Шарън Стоун

През 2008 г. Шарон е лишен от родителски права. Съдът постанови, че бащата, Фил Бронстейн, може да осигури на момчето по-добри условия. Но в същото време Стоун може да вижда сина си и да му се обажда.

Шийнед О’Конър

Шийнед има 4 деца и големи проблеми с психиката. Тя е лишена от родителски права за 12-годишния си син, който е най-малкия. Решението на съда е засегнало психическото й здраве.