Знаеш ли значението на тези 8 сантиментални татуировки?.. Виж ги!Хората обичат да украсяват телата си с мастилени рисунки: татуировки. Това е практика от началото на вековете. Някои татуировки могат да представляват само красива рисунка, но други имат дълбоко значение зад тях.

Колегите в “Bright Side” направиха списък с 8 души, които си направиха татуировки и разказват история за всяка една от тях. Дори знаменитостите имат сантиментални истории зад татуировките си. Разгледайте известната татуировка на рамото на Анджелина Джоли!

8. Спомняте си дете, което никога няма да отгледате

Загубата на дете е тъжно събитие и загубата на неродено дете е също толкова опустошително.
Майката на Нейтън никога нямаше да чуе как се смее или да го учи да ходи или да говори. Нейтън беше мъртвородено на 16 седмици. След края на скръбта, майка му избра да го почете, като си направи татуировка на малките му крачета.

7. Да покажете на сина си, че сте с него в тази битка

Когато синът на Джош Маршал Габриел е бил диагностициран с анапластичен рак на астроцитома, само той можеше да мисли за това как да подкрепи сина си през тези трудни времена. Той имаше голям белег след операцията си, така че баща му решил да получи татуировка, за да покаже на сина си, че той винаги е там за него.

6. Покажете на дъщеря си, че е красива

Хъни-Рае, дъщеря на Таня и Адам Филипс от Англия, има рядък родилен белег, който идва от пръстите й до горната част на тялото. Това е розово и много видимо. Знаейки колко жесток е този свят за хора с различия, независимо дали това е белег по рождение или някакъв друг вид физическо разграничение от мнозинството, родителите й са решили да получат съответстващи татуировки като на дъщеря си. Искаха да й покажат, че тя е красива, независимо от това.

5. Отдаване на почит на сина, който сте загубили

Има моменти, когато новородени бебета умират изведнъж. Това се нарича SIDS (Синдром на внезапната смърт при новородени). Когато това се случи, родителите намират различни начини да се справят със скръбта. Този баща, чийто син почина от SIDS, татуира звуковата вълна от смеха на бебето на гърдите си.