Зодиите, които постоянно са недоволни от всичко

Дори всичко да им е наред, има хора, които ще ровят до дъно за причина само и само да си намерят проблем.

Те са способни да направят “от мухата слон”, да превърнат и най-малката дреболия да изглежда като загадка на световна величина, която всички трябва да разрешават заедно с тях.

Но най-често в ежедневието ще ги познаете по мрънкането и недоволството към всяко едно нещо нещо, с което ги сблъсква средата им.

Близнаци: склонни са да драматизират излишно и да изкарват и най-малките проблеми, които иначе могат да се разрешат за 5 минути, в колосални истории без край, за които ще говорят месеци наред след това. Твърде критични са към околните и никога не биха простили грешки, които иначе и те си позволяват да правят.

Везни: те са пример за поговорката “рече и отсече”. Не пестят чувствата на хората, идват и ясно заявяват какво не им е наред, без да се съобразяват каква сила биха могли да имат думите им. Обичат да създават проблеми и да се правят, че ги разрешават. Ще ги познаете по това, че винаги имат хиляди идеи, но в крайна сметка – рядко поне една напълно осъществена.

Стрелец: те са повелителите на мрънкането и оплакването. С думите си и жалването си могат да се изкарат същински мъченици и то в ситуация, която другите изобщо не могат да осъзнаят като реален проблем. Самите те обаче нямат реалистична преценка за себе си и не се усещат как тези навици заемат една доста стабилна част от ежедневието им.

Източник: dunavmost