Зодиите, които през юни месец Кармата ще ги застигне

През два трудни периода ще минем всички – от 8-12 юни и 17-21 юни. Без значение коя зодия сте през двата периода се въздържайте от глупави неща и рискове, не извършвайте спонтанни действия, не се поддавайте на провокации и се пригответе за факта, че може да се наложи да решите някакъв неприятен проблем.

Някои зодиакални знака  ще страдат повече от други.

8-12 ЮНИ – БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, СТРЕЛЕЦ, РИБИ

Т-квадратът на Слънцето, Юпитер и Нептун ще създаде проблем за представителите на тези знаци. Дори ако искате да прекарвате спокойно времето си, обстоятелствата ще ви принудят да се вдигнете, да постигнете нещо и да спорите с някого. Тези дни не е препоръчително да рискувате, да нарушавате безопасността, да взимате сериозни финансови решения, да вземате голям заем, ипотека, да участвате в политически и социални дейности и да се доверявате. Някои ще трябва да се занимават с интриги, да водят борба, но като цяло звездите съветват да не лъжете себе си и другите – последствията от измамата ще бъдат фатални, преди всичко за вас.

През този период /особено на 10 юни/ при БЛИЗНАЦИ проблемът може да засегне физическото тяло или вътрешното самосъзнание, или да удари по планове, които са им важни. За ДЕВИТЕ проблемите могат да възникнат от прибързани действия и неадекватно инстинктивно поведение, което не съответства на ситуацията. За СТРЕЛЦИТЕ основният проблем ще се отрази на техния социален живот. РИБИ трябва да внимават някой да не ги привлече към измама, самозаблуда,  илюзии, загуба на контакт с реалността.

17-21 ЮНИ – РАК

Комбинацията от Меркурий и Марс в самия Рак е доста конфликтна и може да провокира неприятна комуникация, кавги, агресия от други хора, невъзможност за пътуване, нараняване при ходене и злополука в живота на Раците. Затова се препоръчва през този период Раците да не пътуват, да се движат бавно, да не комуникират с непознати и да бъдат подготвени за факта, че дори добре познати или близки хора внезапно се държат злонамерено.

А на 19-21 юни тази връзка на планетите ще се противопостави на Плутон. Плутон е символ на непреодолима сила и опасност. Такъв аспект може да означава мащабна катастрофа, голяма борба, сериозно нараняване, срив на някои планове, провал на важна среща поради форсмажорни обстоятелства, травма от пренаселените хора и, вероятно, действията на тълпата. В допълнение към Рак и останалите кардинални знаци на зодиака – Козирозите, Везни и Овен могат да бъдат засегнати.

Източник: За Жената