Зодии, които да се готвят да пазаруват най-много по празниците

Краят на годината наближава, идват коледните и новогодишни празници, а това означава, че е време за купуване на подаръци, с които да изненадаме близките си хора.

Има зодии, които обичат да харчат пари и да пазаруват. Има и зодии, които обожават празниците. Но какво става, когато си падате и по шопинга, а и обичате духа на Коледа. Е, днес ще ви разкрием кои точно за онези зодии, които ще обикалят най-много магазините през този празничен сезон.

Лъв – вие определено обичате да се глезите и шопингът е не просто нужда, но и начин на живот. Тази година определено ще пазарувате доста по празниците и то най-вече чудни подаръци за самите вас.

Водолей – Водолеите обичат да даряват радост и да виждат щастието в очите на хората. Ето защо тази година те ще се постараят да дарят близките си със страхотни подаръци и няма да пестят време и средства за целта.

Близнаци – магазините и моловете ще бъдат като втори дом за вас през следващите седмици. Имате списъци с покупки, трябва да купувате храна за празничните трапези, но всичко това ще ви носи голямо вълнение и ще ви зареди положително.

Източник: edna