Изберете Най-Глупавия Човек В Снимката И Вижте Резултата!

Нашият избор ни определя, дори и да е привидно незначителен въпрос. Това е просто начинът, по който работи нашето подсъзнание.

Предлагаме ви този много прост тест: просто изберете коя от фигурите в това изображение изглежда най-глупаво за вас.

brightside

№1

Вие сте лидер и най-вероятно екстроверт. Онези, които са около вас, вярват, че могат да разчитат на вас, въпреки че вие също имате репутацията си, че сте упорити. Често вземате решения прекалено прибързано. Опитайте да отделите малко време за мислене върху идеите си.

№2

“Два пъти мери, веднъж режи”. Тази стара поговорка определено е за вас. Мъдростта и емоционалната стабилност са това, което ви определя. Обаче понякога се опитвате да прехвърлите отговорността за нещата към другите. Вие сте добър човек и понякога хората около вас са изкушени да се възползват от това.

№3

Обичате да мечтаете, но вашите мечти са много смели. И все пак някак си успявате да ги превърнете в реалност. Хората често не ви разбират, тъй като вашите възгледи могат да изглеждат екстравагантни за мнозина.

№4

Вие сте силно принципен човек с своеволен характер. Имате мнение за всичко и винаги сте готови да се противопоставите на системата. Но бъдете внимателни да правите неща, които биха били вредни за вас, само за да докажете нещо на другите.