Изберете Снимка И Научете Неочакваната Истина За Себе СиПсихичните разстройства са гореща тема сред режисьорите и актьорите.

Карл Юнг предположи, че човек може да наблюдава дори и най-приятните черти в себе си. Леополд Шонди създаде тест, базиран на поредица от портрети с различни измерения на личността.


За да направите теста е необходимо да изберете една снимка от по долу показаните:

Резултати:

1. Садистично личностно разстройство

Диаграма на героите: Трудно е да разпознаеш един садист в хубавия млад мъж от филма Забавни Игри от 2007 г.

Какво означава вашият избор: Вие изглеждате спокоен и разумен човек, но и вие сте упорити. Ако не искате да направите нещо, няма да го кажете на глас. Напротив, ще създадете много трудности по пътя си, докато не се освободите от задачата. Обичате да създавате психологически натиск върху хората. Вътрешното ви Аз се опитва да потисне нуждата от доминиране.

2. Епилепсия

Диаграма на героите: Филмът на аржентинския режисьор Фабиан Биелински, “Аурата”, разказва историята на препаратор на животни, който страда от епилептични припадъци.

Какво означава вашият избор: Хората ви виждат като любезен и очарователен човек. Вие сте отстъпчиви и много отговорни. Но преди много време сте сложили гнева си под контрол и не показвате изблици на никого. Твоето вътрешно аз се опитва да формира нова личност, която ще поеме негативните черти.

3. Кататония

Диагностика на героите: Филмът Пробуждане, базиран на мемоарите на Оливър Сак, разказва история за лекар, който изследва синдрома на кататония – заболяване, характеризиращо се с пълно обездвижване или скованост.

Какво означава вашият избор: Вие сте много срамежливи и не харесвате промените. Вие излизате със собствените си правила за живот, които няма да се нарушите. Причината може да се крие в детството ви, когато трябвало да потискате умствената си хиперактивност, за да спасите връзката с реалността. Твоето вътрешно Аз все още се страхува да загуби самоконтрол.