Изпробвахме 14 Популярни Трикове За Отслабване! Вижте Кои От Тях РаботятИнтернет е пълен с тайни за бързо и лесно получаване на чудесно тяло. Но на кого трябва да се доверите?

Един от редакторите на “Bright Side” реши да тества всички от тях на пръв поглед, за да може да разберете грешката си, така че не е нужно да я повтаряте.

Трябва да ви предупредим, че всички са различни и това, което работи за един човек, може да не работи за друг и обратно. Тук искаме да споделим собствения си опит и наблюдения.

1.Пийте вода преди хранене.

Какво да направите: 15-20 минути преди хранене, изпийте чаша вода при стайна температура. Водата ви запълва и не ви позволява да ядете много. Също така изгаряте калории, затопляйки водата до телесната температура.

Какво се е случило: Успях да изиграя стомаха си за около 10 минути, след което гладът се върна и аз ядох не по-малко от обикновено.

Нашата присъда: #не

2.Ароматерапия.

Какво да правим: Докато готвим, апетитът може да намалее или да изчезне напълно, защото мириса мами нашия мозък с мисълта, че сме сити. Ето защо ароматерапевтите препоръчват вдишване на миризми на ябълки, мента или ванилия при диета.

Какво се е случило: Интензивната миризма на ароматно масло наистина намалява апетита, но не за дълго. След половин час гладът се връща по-силен от преди.

Нашата присъда: Това работи, но не за дълго.

3.Почистете зъбите си, вместо да ядете десерт.

Какво да направите: Друг начин да се борите с глада е да изчеткате зъбите си, вместо да ядете. Чувствайки ментола на пастата за зъби в устата, вашият мозък получава сигнал, че храната е свършила.

Какво се случи: Точно това, което беше обещано. Дори и да имаше глад, гладът за обяд не беше в ума ми за още един час или два часа. Това е така, защото за мен миенето на зъби се свързва с края на деня и ще се заспива.

Нашата присъда: Това работи.