Името ти и сезонът на раждане определят какъв човек си

Имената, които избираме за своите деца, не са просто наименования. Когато ги кръщаваме, определяме и съдбата им. Според руски специалисти хората, които се казват по един и същи начин, споделят общи черти и сходни съдби.

Така например мъжете, носещи името Александър, имат силен характер, целеустремени са и винаги постигат своето. Господата, наречени Николай от родителите си, са по-неспокойни, избухливи и притеснителни.

Според Петър Дънов във всяко човешко име е закодирана съдбата на човек. Името не е просто съчетание от звукове и букви. Всеки един символ носи вибрация, послание, урок.

Астролозите пък казват, че сезонът, в който едно бебе идва на бял свят, също е от значение за неговото развитие като личност. В галерията ни ще видите какво е характерно за всеки човек, според това кога се е родил.

Пролет

Пролетните хора са по-сдържани в общуването си с другите. Не обичат нито да демонстрират топлота, нито да се съобразяват с чуждите нужди. Предпочитат да угаждат най-вече на себе си. Същите персони имат отношение към модата и детайлите. Притежават някакъв специален талант. Но ако са прекалено неуверени, така и не успеят да го развият.

Лято

Летните натури са с по-вятърничаво мислене. Те живеят за мига, черпят с пълни шепи от благата на живота. Обичат купоните, рисковете и забавленията. Заради това, че нямат спирачки, често се оказват на гребена на вълната.

Есен

Личностите, родени през есента, са балансирани, спокойни и уравновесени. Когато вземат решение, преценяват внимателно всички варианти. Осланят се на логиката си. Добри слушатели и съветници са. Компанията им е силно ценена от околните.

Зима

Зимните хора се отличават с твърдост и непримиримост. Те поставят работата си на преден план. Готови са изцяло да ѝ се посветят. Затова обикновено заемат високи позиции в службата. В личния им живот не всичко е така розово. Те по-трудно намират подходяща половинка и често се чувстват неразбрани.

Източник: Sanovnik