ШОК! Инстаграм Звездата Дан Билзериан, Най-Накрая Си Има Сериозна Приятелка!Със сигурност неговият Инстаграм ще покаже че, животът е плаж за Дан Билзериан. От частни самолети до луксозни яхти, Билзериан е като истинско олицетворение на материалното богатство, разкривайки значителното си богатство и начин на живот като плейбой в своите популярни социални медийни канали.Няма как да го видите в компанията само на една жена. Той обикновено е заобиколен от цяла орда красавици с леко поведение.

Считайки, че голяма част от богатството му се натрупва чрез богатството на семейството и сравнително успешната покер кариера, Билзериан може да си позволи да живее в охолство, а то със сигурност е така, всеки потребител на Инстаграм може да го види.

Всички сме чували, че парите не могат да ви купят щастие – просто материални притежания и приятни приятели временно, макар че един поглед към каталога с фотографии на Дан Билизиан е убедително доказателство за противното. Изглежда обаче, че въпреки ослепителната компания на красиви жени, звездата на “Инстаграм” най-накрая се е установил.