Интересно! Знаете Ли Скритото Значение В Логото На Известни Фирми И Марки?Оказва се, че някои от най-известните лога в света са били целенасочено проектирани да сигнализират за нещо много повече от просто красота.

Всъщност, изглежда, че в някои случаи, всеки ред, крива и цвят имат смисъл.

1. Toyota

sarcasmlol

Трите елипса, които се виждат в логото на Toyota, представляват три сърца: сърцето на клиента, сърцето на продукта и сърцето на напредъка в областта на технологиите.

2. Amazon

sarcasmlol

На пръв поглед, логото на Amazon не изглежда нищо особено. Но то е проектирано с философията на компанията. Оранжевата стрелка е подобна на усмивка, защото компанията иска нейните клиенти да бъдат удовлетворени. Стрелката също се разтяга между буквите “А” и “Z”, в намек, че компанията продава абсолютно всеки продукт, които можем да си представим ( “от А до Я”).

3. Bentley

sarcasmlol

Бентли е световноизвестен британски автомобилен производител, известен със своите луксозни автомобили. Логото “Big B” с две летящи крила означава, че Бентли е  автомобил, който може да долети с крилата си.Сребърни бижута с кристали Swarovski® на промоционални цени - ВИЖ ТУК
loading...