Историята на това дете ще те просълзи.. От грозното пате до истинска красавица.. невероятна трансформация!

Никой не вярваше, че това бебе някога ще стане красиво. Тя е родена с вродена хемонгиома, обезобразяваща лице и е претърпяла 18 операции.

Коди Хол от Обединеното кралство се ражда с вродена хемангиома. Тя е толкова огромна, че заема половината от лицето й.

10-  месечната Коди с майка Си

Когато родителите на английски Коди призоваха лекарите за помощ, те отказаха и ги посъветваха да изчакат, докато детето стане на 6. Но не без основание казват, че е необходимо да се консултират няколко специалисти. Зад океана се съгласи да помогне на бебето. Сумата за пътуването и лечението са впечатляващи, а родителите на Коди решиха да публикуват обяви в местния вестник Evening Telegraph, за да помолят за помощ. Тази снимка е публикувана в Нортхемптъншир телеграф през май 1993 г. и в рамките на няколко часа след въздушната снимка на родителите Коуди от първите дарения започнаха да пристигат. Шест седмици след публикуването се събрат 100 хиляди паунда, а сумата, събрана за година била достатъчна, за да се консултира и да се лекува с водещ хирург в болница “Рузвелт” в Ню Йорк.

Първата операция е извършена през юли 1993 г., когато бебето е на 1 година.

След това детето се връща няколко пъти в клиниката за операции по трансплантация на кожата, пластична хирургия на лицето, офталмологична корекция. Също така били извършени множество лазерни процедури, за да се отстранят белезите и да се изглади кожата.

В продължение на 14 години бебето е претърпяло 18 операции. Тя признава, че е трудно да бъде сред хората, които винаги са й обръщали внимание. Когато Коди започва да учи в гимназията, лицето й става основна тема за разговор, докато децата не свикнали с необичайната си съученичка.

Сега Коди изглежда като всички негови връстници. Белезите са почти невидими и тя се гордее с външния си вид. Животът й е свързан с медицината. Коди работи в хирургичния отдел на болницата в Кетринг, окръг Нортхемптъншир Великобритания.

На 17-годишна възраст Коуди се срещна с Люис Хол, но не може да си представи, че след няколко години ще бъде щастлива булка. На 10 ноември 2017 г. Коди и Люси стават съпруг и съпруга.