Какво издават веждите за характера ви?

По веждите ще разпознаете силните и слаби страни на човека

Дебели вежди
Вие сте изключително сигурна във вашите възможности и сили. Знаете силните си качества, в какво и къде се крие чарът ви и как да го използвате за вашите цели. Харесате ли нещо или си поставите определена цел, вие ставате неуправляема! Нищо не може да ви спре да притежавате нещо или да постигнете, каквото сте наумили! Не се влияете от мнението на околните, за вас е най-важно какво мислите вие самата по даден въпрос. Личности като вас често биват определяни като свободен дух.

Тънки вежди
Дамите с тънки вежди са личности с вродена деликатност. Не сте конфликтна, напротив, умеете да решавате спорове и проблеми с размах. Вие сте добър слушател, съчувствате на хората и сте склонна да помагате, дори и на непознати. Но тази ваша доброта понякога ви излага на рискове и опасности, затова бъдете по-внимателни с хората, на които се доверявате.

Естествена форма на веждите
Дамите, които не са избрали специална форма за веждите, а се придържат към естествената им линия, са традиционалисти. Тази форма на веждите говори, че те имат силен характер, устойчиви са и устремени към целите си. Не сте от типа хора, които драматизират и се притесняват лесно. Имате чувство за хумор и хората обичат да прекарват времето си във вашата компания.

Къси вежди
Вие сте личност, която държи много на детайлите. Здраво стъпили сте на земята. Не обичате да слушате за драмите на другите и за техните проблеми, защото и на вас самите ви е трудно понякога да се справите с вашите лични дилеми. И все пак сте борбена личност и не се отказвате лесно, това е сигурно!

Много дълги вежди
Хората с много дълги вежди издържат на голям стрес и са много комуникативни. Те са жизнени натури, които притежават голям вътрешен потенциал и голяма палитра от интереси. Ако принадлежите към този тип, вие сте свикнали да решавате всички проблеми самостоятелно, без да зависите от други хора.

Вежди с извивка тип арка

Дамите с такъв тип вежди са много чувствителни и подбират внимателно хората, с които общуват. Когато някой контактува с вас за първи път, често може да остане с грешно впечатление, че сте арогантна или надменна. Но това е само фасада, зад която криете чувствителната си страна. Не се доверявате лесно, но когато някой спечели обичта ви, вие сте готови на всичко за него. Давате душата и сърцето си за любимите си хора. Перфекционист сте и много често се подлагате на самокритика.

Източник: az-jenata.bg