Какъв брак те очаква с представител на зодия Близнаци?

Нежните представителки на зодията са кариеристки

Те са екстравагантни, артистични и много талантливи. Родените под знака на Близнаци са душата на компанията. Тяхната емоционалност колкото им пречи, толкова им помага в любовта. Ето какво ви очаква в брака, ако сте се влюбили лудо в представител на тази зодия.

Жената Близнаци като съпруга

Един от най-интересните женски персонажи в зодиака е жената родена под знака на Близнаци. Тя е забавна, интересна, интелигентна и много отдадена на работата си. Ако сте срещнали любовта в лицето на жена Близнаци, трябва да се съобразите с желанието й за кариерно израстване.

Никога не й поставяйте условието да избира между вас и работата. Въпреки че и коства много усилия, тя успява добре да балансира между семейния живот и служебните ангажименти. Един от недостатъците й е, че често мени настроенията си.

Въпреки това с нея няма да ви бъде скучно, защото тя обича разнообразието и е като хамелеон. Обича да се забавлява, добър слушател и комуникатор е. Флиртът не й е чужд, но рядко би изневерила на съпруга или би сложила край на брака, заради друга връзка.

Държи на разнообразието в секса и романтиката, защото за нея любовта е едно силно емоционално пътешествие.

Мъжът Близнаци в брака

За мъжете Близнаци казват, че са големи флиртаджии. Дали е така всеки може да каже от своя опит в любовта с представител на силния пол от тази зодия. Мъжът Близнаци е интересен, забавен и рядко проявява чувство за собственичество към половинката си.

Търси партньорка, която да отговаря на неговото интелектуално ниво, да може лесно да доминира над нея, да бъде гъвкава към капризите и постоянните промени, които той обича да прави в живота си. Не харесва напрежението в брака и има нужда от лично пространство.

В секса е изобретателен и много страстен. Държи на семейството си, но в момент на кризи е склонен да опита от пороците на живота.

Източник: az-jenata.bg

loading...