Как бързо и лесно се освободих от бръчките около очите ми

Обръщам се към тези, които искат да се отърват от проблемите с бръчки около очите. На 48 години съм и с времето бръчките на лицето ми стават все по-изразени, дори ми се случва и когато си сложа пудра, да изглеждам още по-зле, защото навлиза в бръчките и стои като че съм порцеланова кукла.

Този проблем много ме притесняваше и ми се струваше, че никога повече няма да бъда красива.


Знам, че остарявам, но е трудно да толерирам това, че до няколко години ще бъда цяла згужвана. Нямах пари за скъпи лечения, нито някога съм правила някакви козметични корекции, но със сигурност не бях щастлива с външния вид, докато един ден не се запознах с туркинята Фатма от Ескишехир.

Тя е по-възрастна от мен, а лицето й беше напълно гладко и чисто. Красив тен. Аз й направих комплимент и я попитах какво слага на лицето си. Тя ми отговори, че за лицето си се грижи с вода и чисто арганово масло, и ми предложи да опитам и сама, и че след 15 дни ще видя разликата. По нейна препоръка намерих чисто арганово масло, трябва да спомена, че на пазара има различни видове от това масло, но те обикновено са смес. Аз намерих чисто арганово масло 30 мл …

Няма да кажа името на марката да не излезе като реклама, но както казах важно е маслото да бъде чисто а не смес. Сутрин и вечер след измиване на лицето нанасяте от маслото и само след 7 дни, ми се струваше, че лицето ми е като коприна, и както каза, Фатма, след 15 дни, забелязах, че бръчките по лицето изчезват.

От срещата с Фатма минаха 4 месеца, лицето ми изглежда страхотно и трябва да призная, че съм много доволна. Тези дълбоките бръчки не са изчезнали напълно, но вече не са дълбоки и са склонни да намаляват. Сега, всяка сутрин и вечер с радост мия лицето, щастлива съм, защото най-накрая намерих натурален продукт, който ми помогна и на който цената му е приемлива.

Съветвам ви и вас да го опитате, гарантирам добри резултати!

Източник: За Жената