Как грозните патенца се превърнаха в лебеди! Как известните станаха още по-известни..

Много от звездите от екрана не са били тези красавци, които са в момента. При тях на практика е приложена приказката за грозното патенце, което се превърнало в красив лебед.

Ние от  7kefa направихме малка подборка със снимки на любимци на публиката, които недвусмислено показват, че е голямо предимство да имаш повече финансови средства и добри гримьори.

Крис Пейн

Пейн започва кариерата си с епизоди от поредицата “Спешно отделение” и “От местопрестъплението Маями”. В ученическите си години той беше обикновен  тийнейджър, който не изглеждаше толкова впечатляващо.

Дженари Джоунс

Трудно е да се повярва, че когато Дженари беше дете, по външен вид беше трудно дори да се досетите какво е тя – момче или момиче.
Тейлър Суифт

14-годишната Суифт е решила да се премести от родната си Пенсилвания в Нешвил, за да се отдаде на кънтри музиката. Днес тя е една от най-красивите и най-богатите актриси на своето поколение. Така че най-важното е постоянството … ами, и някаква помощ от природата няма да навреди.

Зак Ефрон

Зак се превърна в истински красив мъж. Основната промяна във външния вид е неговият отказ да бъде глупава прическа, която има, когато е тийнейджър.

Никол Кидман

Като тийнейджър, тя беше много обикновено, доста невзрачно момиче и дори се опитва да подобри външния си вид с помощта на химия.

Матю Луис

Той започва филмова кариера в детството си, играейки грозния и неудобния Neville Dolgopups в сагата “Хари Потър”. После изчезна за известно време от екрана – и когато се появи отново, никой не го позна. Той се превърна в истински красив мъж, за пореден път доказва на света, че някои израстват завинаги.

Джулия Робъртс

Рашида Джоунс

Том Круз

Дордж Клуни