Как да съчетаеш перфектно обувките си с всякакъв вид облекло? Разбери тукС огромно количество различни опции може да бъде наистина трудно да се съберат добър сет. Независимо от факта, че в днешно време можете да правите каквото си искате, все пак трябва да се съобразявате с някои прости правила, които да ви помогнат да оформите своя собствен стил и, най-важното, да се чувствате комфортно в дрехите си.

Ние в 7kefa  съставихме няколко правила за съвпадение на цветовете, които са приложими за всеки екип и всеки повод.

Бели панталони

Бялото е универсален основен цвят, който е подходящ за всичко. Въпреки това, не се съчетават бели панталони с черни обувки в ежедневни или офис аксесоари – това ще ви накара да изглеждате претенциозни и префуцунени.

Сиви панталони

Можете да ги комбинирате с всички основни цветове на обувки. Със сивкавите цветове ще изглеждате без усилие.

Черни панталони

Общо мнение е, че черно си подхожда с всичко. Но не е точно така! Както вече споменахме, не отговаряйте на черното с бели обувки. Същото правило важи и за всеки нюанс на кафяво. Винаги ще има дисхармония, тъй като черното е по-скоро “бизнес” цвят. Кафявото е по-небрежно. Ако искате да създадете интересен външен вид, е по-добре да изберете ярки цветове.

Бежови панталони

Когато носите бежови  панталони, опитайте да ги съчетаете с чифт светли обувки. Никога не се опитвайте да носите черни – това ще създаде остър контраст, а не по добър вид.

Светлокафяви панталони

Черните обувки не са добър вариант. Но можете да опитате да експериментирате малко и да намерите чифт зелени обувки или бордо. Правилното съчетание ще направи вашето облекло хит.