Как да тълкуваме, когато ни сърби – дясната или лявата ръка? Обърнете късмета в своя полза

Знаци и суеверия прогнозират бъдещето и тълкуват познатите ни неща По необичаен начин. Това важи дори и в случаите, в които просто почесваме ръката си..

Ако си спомните тези предзнаменования в подходящия момент, те ще ви помогнат да преодолеете трудностите и да не изпускате късмета си.

Днес ще ви разкажем По-подробно за това какво да очаквате, когато ви сърби дясната или или лявата ръка.

Защо ни сърби дясната ръка

Популярна мъдрост гласи, че тези знаци важат тогава, когато ръката наистина много ви сърби.

Да речем, че сте вкъщи и вършите нещо. Прави ви впечатление, че ръката ви сърб, но не прекалено силно, така че да ви отклони от работата. Това означава, че знакът не се отнася за този конкретен случай. Но ако ръкатави сърби така, че не може да мислите за нищо друго, тогава е време да разберете какво означава това.

Също така е важно да разберете за коя конкретна част на ръката става въпрос: тук говорим за външната или вътрешната страна на дланта на ръката или частта пред лакътя.

Често дясната ръка ни сърби, когато ни очаква парична придобивка от заплата или случайно постъпление. В този случай действа друга народна мъдрост: за да засилим ефекта, трябва да вземем в ръка монета и я носим възможно ПО-често в рамките на два или три дни.

Също така, дясната ръка ни сърби, когато ще се срещнем с близки или приятели, с които отдавна не сме се виждали. Всичко това е така, защото хората обикновено се поздравяват с дясната си ръка. Именно оттам идва това суеверие.

Когато дясната ръка ни сърби, вероятно е да ни очаква труден избор в близко бъдеще. От него ще зависи много, така че трябва да обърнем повече внимание на важните въпроси.

Защо ни сърби лявата ръка

Има два начина на интерпретация на този знак, като първият от тях в някои случаи не е много приятен. Ако дясната ръка ви сърби заради предстояща приятна среща, то сърбежът отляво казва точно обратното – предстояща раздяла.

Вторият вариант тълкува сърбежа така: лявата длан ни сърби, когато предстои да загубим пари. Така тялото ви ви казва, че скоро портфейлът ви ще се изпразни. Може това да е голяма, но не е много изгодна покупка, кражба или загуба. През този период се препоръчва да бъдете много внимателни.

Когато знакът действа с точност, но наобратно

Някои хора коментират, че при тях тези знаци действат точно обратно, когато става въпрос за пари. Т.е. ако ги сърби дясната ръка, често трябва да дадат пари или да купят нещо неочаквано скъпо. Това Се случва ПО няколко причини.

Може би сте левичар (осъзнат или не), следователно и признаците, свързани с ръцете, действат точно наобратно. Ако пък не, то тогава вероятно объркването е свързано или с навика да давате пари с лявата си ръка, или с факта, че буквално ги “откъсвате от сърцето си.” Затова просто наблюдавайте себе си: у всеки има собствени закони и тълкувания. А за да не може лошият късмет да отнеме много от средствата ви, носете със себе си мощен талисман за пари.

Източник: За Жената