Когато Пол Уокър Беше Все Още Жив, Похарчи 9 000 Долара За Пръстен На Непозната Двойка И Ето Причината

През 2004 г. Кайл Уфам и неговата годеница – сега съпруга – Кристен търсят диамантен пръстен в един от магазините за бижута в Санта Барбара. В магазина имало още един клиент, фокусирани в търсенето те не му бяха обърнали внимание.

Мъжът посъветвал Кайл и Кристен да погледнат по-внимателно по-скъпите бижута, но двойката признала, че не могат да си го позволят. После започнаха да говорят и осъзнаха, че този приятелски приятел е самият Пол Уокър. Кайл казал на актьора, че е в армията и скоро ще трябва да влезе в Ирак за втори път. Но преди това искал да представи годеницата си с годежен пръстен.

Кристин още си спомня ясно промяната в изражението на Пол Уокър, когато разбрал, че Кайл е военен. Двойката пожелала приятен ден на актьора и напуснала магазина: диамантите се оказали твърде скъпи за тях.

Обаче скоро ги чакаше изненада: получиха обаждане от магазина, че някой е платил пръстена, който и двамата са харесали и ги поканили да отидат и да си го вземат.Младата двойка се опита да разбере кой им даде такъв подарък, но служителите на магазина се усмихнали, отказвайки да назоват благодетеля.

Истината излезе едва през 2013 г., когато актьорът почина. Ирене Кинг, бивш служител в бижутерския магазин, реши, че няма смисъл да се пази тази история в тайна.
Според Ирина актьорът видял, че Кристен харесала един от пръстените, но годеникът й казал, че не може да си го позволи. После Пол поискал от мениджъра да запише пръстена на сметката му и настоя, че подаръкът трябва да е анонимен. Той беше изключително разстроен, че един войник, който рискува живота си, не можеше да си позволи да купи пръстена на годеницата си.

Така Кайл и Кристен най-после разбраха кой е техният анонимен благодетел. Когато раздават пръстена през поколенията, винаги ще има история, която да разкажат.

Невероятна постъпка, с която да си спомним за невероятния Пол Уокър!

Източник:brightside.me