Маска за дълбоки бръчки прави за минути и се съхранява на студено

Всеки, който използва народни средства, често или понякога вече знае, че в допълнение към много вторични продукти се добавя яйце. Това популярно хранително вещество решава няколко проблема наведнъж. Ако и намерите откъде да използвате домашни яйца, сматайте, че маските ще ви действат от раз.

Най-лесният вариант е да приложите разбит жълтък, за да почистите кожата за 10 минути, след което да изплакнете с вода. Това време е достатъчно, за да направите кожата хидратирана и да стане по-красива. Можете да използвате този инструмент не само на 40-годишна възраст, когато една жена започне да разбира, че етапът на стареене вече е започнал, но и след 20 годишна възраст.

Механизъм на действие на маската от жълтък

Наистина, има мнение, че такива маски са подходящи изключително за суха кожа, а момичетата с мазна кожа могат да прилагат жълтъка само в зоната Т.

Маска за около очната линия и бръчките

Смесете 2 ч.л.сварена лайка и половин яйчен жълтък, 1 ч.л. маслинено или бадемово масло, 0,5 л. мед, 1 ч.л. морска сол и 2 ч.л. вазелин. Правилно комбинирайте всички съставки до създаването на хомогенна маса, която сложете в стъклен съд . Да се ​​съхранява само в хладилника.

Домашният мехлем се прилага с леки движения 2 часа преди лягане на добре почистено лице. След 2 седмици ще забележите промените: кожата ще стане гладка, а бръчките ще бъдат по-малко забележими.

Яйцето е създадено от самата природа като склад за хранителни вещества, за да създаде пълноценно живо същество – пиле. Освен това пилетата идват на този свят почти напълно адаптирани към живота. Използвайки жълтъка от пилешко яйце, можете да постигнете невероятни резултати след 2 седмици.

Опитайте и съветвайте приятелите си. Такава информация определено си заслужава да бъде споделена.

Източник: За Жената