Можете Да Забогатеете Точно Сега, Ако Имате Едно От Тези 8 Неща!Кой от нас не е мечтал да забогатее бързо? Оказва се, че понякога просто трябва да направите пролетно почистване. Благодарение на развитието на онлайн аукциони и социални мрежи, можете да продавате ежедневни предмети на невероятни цени.

Колегите в “Bright Side” дават някои от най-впечатляващите примери.

1.Реколта храни

Гастрономите и колекционерите често плащат сериозни пари за ограничени серии от продукти или просто за възпоменателни стоки, като стари кутии за зърнени храни или сос Szechuan , интерес който се е пробудил след вниманието на социалните мрежи. На снимката можете да видите енергийни напитки от ограничената колекция на Майкъл Джордан, която продавачът е оценил на $ 16,999.

2.Първи и редки издания на книги

Първото издание на Дж.K. Легендарният Хари Потър и философският камък на Роулинг бяха публикувани в 500 екземпляра и с печатна грешка в името на писателя. Днес това е рядко издание: беше продадено на търг за £ 43,500.

3.Уникални мобилни телефони

Ако някога сте били фен на технически новости, вероятно имате няколко ненужни мобилни телефона. Например първото поколение iPhone или обемисти клетъчни телефони от 80-те и 90-те години се продават за няколко хиляди долара. В този случай се оценява външният вид и ефективността на телефона. Например два неопаковани iPhone от 2G се продават за $ 12,999.