Най-Безопасните Дестинации За Жени, Които Пътуват СамиНе, пътуването по целия свят не е задължително да е застрашителна задача, за тези които искат да изследват земното кълбо. Искате ли да се впуснете в едно незабравимо приключение, което ще пазите за цял живот? Какво ще кажете за едно епично пътуване, което ще ви помогне да намерите себе си, дори когато искате да се изгубите? Ние сме обиколили най-безопасните места за жените пътници. Започнете да планирате дами!

1.Амстердам, Холандия

Wikipedia

Амстердам се счита за един от най-либералните и най-безопасните градове в света. То е открито, приятелско и безопасно място и предлага многобройни преживявания за жените, включително спиращи дъха проходи, световноизвестни музеи, великолепни мостове и забележителна архитектура. Насладете се на колоезденето през лабиринта от калдъръмени улички и канали.

2.Бали, Индонезия

Wikipedia

Бали е перфектна дестинация, за тези които изцяло биха желали да се откъснат от ежедневието и забързания живот в големия град. Дамите могат да се отдадат на спокойствие на плажа или безгрижно да практикуват множество водни спортове в тюркоазения океан.Друга възможност е активен туризъм във вътрешността на острова с маршрут, водещ през оризовите полета и вулканичните склонове, който ще даде възможност за запознаване с културата и начина на живот на местните.

3.Сингапур, Сингапур

Wikipedia

Сингапур е един от най-безопасните, най-чистите и подредени мегаполиси в Азия – точка, в която се пресичат множество азиатски култури. Посещение на Малката Индия, Чайнатаун, Little Quarter, Orchard Road са от съществено значение. Интерес би представлявала и сградата MICA, която сама за себе си е една цветна палитра със своите 927 прозореца, боядисани в багрите на дъгата.