Най-Големите Магически Трикове, Най-Накрая Са РазкритиУмението на един магьосник се крие в способността да му да остави зрителя с притаен дъх, докато изпълни следващия си номер.

Често изглежда, че магьосниците наистина са в състояние да правят неща, които са против всякакви закони на Вселената. Увереността и опитността, с които изпълняват номерата си, кара хората да повярват в невъзможното.

Днес ви разкриваме с илюстрации тайната зад шест от най-известните фокусни номера.

Тайна 1: Разрязване на човек наполовина

Всички сме виждали този трик, обикновено гледан със затаен дъх, в който магьосникът е реже жена на половина? Е, това е много по-малко шокиращо, когато знаете, че в кутията на магьосника има двама помощници!

Тайна 2: Разкъсаната банкнота

Преди известно време хората се чудеха как Дейвид Копърфийлд успял сякаш да разкъса сгънат долар наполовина точно пред хората, след което да го разгъне, за да разкрие, че е напълно неповреден. Тайната тук прави лукавството на молива: последният е нарязан наполовина диагонално и е свързан със силни магнити! Това позволява лесното преминаване на банкнотата между двете магнетизирани половини и остава ненарушено.

Тайна 3: Левитация

Тайната на този трик, която е много популярна сред уличните магьосници, той е в хитро скрита поддръжка. Ето защо магьосниците, които го изпълняват, често стоят по начин, който напълно прикрива края на тяхната тояга или прът: той просто има широка поддръжка, която минава през дрехите му

.