Най-модерните пролетни маникюри за къси нокти през 2019

Когато ви представяме свежи и модерни идеи за маникюр , обикновено визираме дългите нокти. Късите в повечето случаи остават настрана, а не бива да е така.

Късият маникюр може да изглежда също толкова атрактивно като дългия – стига само да имаме правилната насока как да го оформим. Късите нокти са красиви, изглеждат поддържани и придават деликатност и нежност на притежателките си. Днес ще поговорим конкретно за пролетния маникюр за къси нокти и по-точно за най-модерните дизайнерски опции за него.

Гол маникюр

Голият маникюр е популярен всяка година, независимо от сезона. На късата нокътна плоча изглежда най-добре. Можете да приложите както един цвят, така и комбинация от цветове. Комбинацията от гланцово покритие и мат в един дизайн ще изглежда елегантно. За дамите, които искат да разнообразят голото изкуство, специалистите са подготвили интересни декорации.

 

Френч

Френският е класика, която няма да се откаже от позициите си през пролетния сезон. Собственичките на къси нокти могат да опитат класическите видове лунен и френския маникюр, а могат и да го модернизират. Например, геометричният френски маникюр е много популярен тази година, като може лесно да се изпълни на къси нокти.

Оранжев маникюр

Оранжевото е хит на сезона. Дизайнерите все по-чест се обръщат към този цвят, когато създават свой собствен нейл-арт. В този случай се използват различни нюанси на портокаловото, които символизират пролетното настроение по най-добрия начин. Можете да разнообразите оранжевия маникюр с декорации или мотиви.

Злато

Златното, заедно с оранжевото, ще бъде мегапопулярни през есенния сезон. Златен маникюр, изпълнен с помощта на втриване на пигмент, стои особено наситено. Този златен нейл-арт дори няма нужда от добавки и изглежда страхотно без прекомерна украса и шарки.

Метален маникюр

Тази година в списъка на модните тенденции попада и металичният оттенък – засега предимно в дрехите и обувките. Но тези, които смятат, че подобен цвят е твърде провокативен в облеклот, а държат да са в крак с модата, могат да се опитат да направят метален маникюр. Той може да бъде изпълнен с лак, втриване или фолио.

Маникюр с фолио

Смятате, че е невъзможно да се направи красив дизайн на къси нокти? Дълбоко грешите. Достатъчно е да се обърнете към популярното фолио и визията ви ще се промени незабавно, особено ако в дизайна са включени ярки цветове.

Маникюр с искри

Маникюр с искри, кристали, пайети … Да, всичко това може да се направи на къси нокти. В същото време този декор ще изглежда доста хармонично и стилно. Но ви съветваме да бъдете изключително внимателни при създаването на дизайна и да не прекалявате с декора. Така че вместо великолепен резултат да не се получи обратния ефект.

Маникюр с листа и цветя

Основната тема на пролетта са листата. Може да е всичко, което фантазията ви роди. В този случай дори късите нокти няма да се превърнат в пречка. Но е най-добре да направите такава украса с листа на един или два нокътя, така че да не се претоварва дизайнът.

Какво мислите за тези идеи? Очакваме вашите коментари!

Източник: За Жената