Най-Странните Неща, Които Хората Се Опитаха Да Пренесат През ГраницаКонтролът на сигурността на летищата е добре известен със своите строги правила и утвърдена работа. Някои хора обаче подценяват цялата сериозност на това.

Събрали сме най-лудите неща, които хората се опитаха да пренесат през границата.

1. Мъртви змии


Това се случи на международното летище в Атланта през 2007 г. Човек, който идвал от Южна Корея, е намерен с куфарче с буркани и бутилки, пълни с мъртви отровни змии.

2.Айфони по тялото


Това се случи през 2014 г. в Китай. Сигурността на летищата забеляза нещо странно, когато се появи метален детектор. Мъжът е имал 94 Айфона, прикрепени към тялото си, и възнамерявал да продава тези устройства на висока цена.

3.200 тарантули

Можем само да си представим изненадата на служителите по сигурността в летището Шипхол в Амстердам, когато конфискували чанта от немска двойка съдържаща 200 торбички с редки тарантули от Южна Америка.

4.$ 1,2 милиона в златни кюлчета

Това откритие е направено по време на рутинно почистване на самолет, пътуващ от Мумбай до Банкок. В салона на самолета бяха открити 24 златни кюлчета. Това обаче не е изненадващо, тъй като Индия е най-големият потребител на злато в света, а контрабандата на злато е много разпространена.

5. 51 тропически риби

През 2005 г. в международното летище в Мелбърн офицер по сигурността забеляза някои странни движения под полата на жена. Решили да я инспектират и се оказа, че се е опитвала да контрабандира 51 тропически риби, скрити под полата си.