Най-Точния Тест От Четири Въпроса, Разкриващ Личността ВиТипологията на Майерс-Бригс е създадена по време на Втората световна война, за да помогне на хората да намерят работа, която отговаряла на личността им. След като отговорят на няколко въпроса, получават кратък доклад, според който могат да намерят най-ефективната работа.

Някои западни компании все още използват типологията на Майерс-Бригс, за да изберат кандидати за свободните си позиции.

Създадохме кратка версия на този тест само с 4 въпроса и 2 опции за отговор на всеки от тях. Това е! Комбинацията от букви ще ви разкаже за вашия тип личност.

1. Вие сте напълно изтощени, защото вашата седмица беше безкрайна и не толкова добра. Как ще прекарате уикенда си?

ЕЩе се обадя на приятелите си, за да попитам какви са плановете им. Чух, че се откриват нов ресторант / да гледаме някоя хубава комедия в киното / да играем пейнтбол.

IЩе включа режима “Не ме безпокойте” на телефона си и ще остана у дома си. Ще гледам новия епизод от любимото ми телевизионно шоу. Ще наредя пъзел и ще взема една гореща баня с книга.

2. Кои от тези 2 описания ви подхожда повече?

SНай-важното за мен е това, което се случва тук и сега. Оценявам реалните ситуации и обръщам внимание на детайлите.

NФактите са скучни. Обичам да мечтая и да играя за предстоящите събития в съзнанието си. Разчитам повече на интуицията, отколкото на информацията.

3. Конкурент на сегашния ви работодател ви предлага работа. Колебаете се дали да приемете, защото заплащането е много по-високо от това на сегашната ви позиция, но пък сегашните ви колеги са страхотни. Освен това началникът в отдела, който сте в момента, ви е намекнал, че ще ви препоръча на шефовете, когато дойде време да се пенсионира. Как ще вземете решението?

TЩе науча цялата налична информация за конкурента си, ще поискам съвет от отдел “Човешки ресурси” и ще изготвя график с всички предимства и недостатъци. В такива случаи е важно да се преценят всички аргументи и да се оцени ситуацията.

F -Ще послушам сърцето си и ще взема решението, което чувствам за правилно.

4. Остават само 2 седмици преди сватбата на близките ви приятели. Как протича подготовката?

J – Преди месец съм поръчала специално изпълнение от саксофонист, който ще изсвири любимата ни песен / направила съм албум с техните снимки заедно / написала съм стихотворение / вече съм си купила роклята / имам записан час при фризьор и гримьор. Предпочитам да съм напълно подготвена за събитието.

PЗащо да се подготвям? Ще се забавлявам и ще се наслаждавам на партито. Ще импровизирам сватбената си реч. Най-добрите неща се случват спонтанно.

Съберете буквите и преминете към следващата страница, за да разберете какъв е характерът ви според типологията на Майерс-Бригс.