Направете Тези Бързи И Лесни Упражнения За Ръце Като На СупермоделМомичетата по целия свят правят всичко възможно, за да приличат повече на херцогинята на Кеймбридж. Това не е изненадващо, тъй като тя е истинска красавица! Например, целият свят е изумен от това, колко невероятно изящни и привлекателни са ръцете на херцогинята.

Днес колегите от “Bright Side” разкриват детайлите на ефективна и лесна програма за тренировки, която ще направи ръцете ви също толкова впечатляващи!

1.Сгъване на ръцете за бицепсите

Как се прави:

Изправете гърба си, огънете коленете си и наклонете таза назад. Ако нямате тежести, можете да ги замените с бутилки вода. Фиксирайте лактите. Вдигнете ръцете си до гръдния кош и след това ги изправете нагоре. След това бавно спуснете ръцете си. Уверете се, че издишвате, докато сгъвате ръцете си и вдишвате, докато ги изправяте.

2.Обратни лицеви опори на стол за трицепса

Как се прави:

За това упражнение можете да използвате стол, диван или пейка. Поставете ръцете си върху стабилна повърхност, разположена зад вас. Огънете коленете си под ъгъл от 90 градуса. Внимателно свалете таза, като огънете лактите. След това се върнете в началната позиция. Вдишайте, докато се спускате надолу и издишайте докато бутате тялото си нагоре.

3.Лицеви опори на пейка за трицепса

Как се прави:

Поставете ръцете си на пейката, на широчината на раменете. Изправете краката си. Напрегнете корема си. Спуснете горната част на тялото си, като огънете лактите. Опитайте се да поддържате тялото си право. Върнете се в началната позиция. Ако усетите, че упражнението е твърде трудно, опитайте да огънете коленете си. Вдишайте, докато се спускате; издишайте докато бутате тялото си нагоре.