Напълнихме стаята с тоалетна хартия и вкарахме котката вътре – ТЯ ПОЛУДЯ (ВИДЕО)

Как тоалетната хартия подлудява котката/ВИДЕО/

Котките обичат да чупят, да пилят ноктите си на любимия ви диван и… обожават тоалетната хартия. Всъщност, Пусич я обича толкова много, че собствениците й са решили да го изненадат със 100 нови ролки, разхвърляни из цялата дневна. Добрата новина е, че заснеха цялото събитие.

През декември 2014 г. младо семейство се прибирали от друг град и намерили кутия. За тяхна изненада вътре имало коте, което непрекъснато мяукало, без да отваря очи. Веднага взели котето и започнали да се грижат за него.

Котето бързо се стабилизирало и се превърнало в истински член на семейството. Двойката го нарекла Пусич. Оттогава той е станал умна, любопитна и силна котка. Пусич обича семейството си и никога не се колебае да покаже обичта към майка си и баща си. Обича да оближе лицата им и да ги прегръща, изправен на задните си крака.

След като семейството решава да публикува видеозапис на прегръдките и целувките на котарака, Пусич се превръща в интернет сензация. Неговите видеоматериали и снимки са събрали над 100 милиона мнения в YouTube, Instagram и Facebook, а цифрите продължават да нарастват.

Въпреки че Пушич живее в апартамент, понякога семейството му му слага каишка и го взимат на разходка. Ако времето е добро, разбира се. “Ние постоянно правим нови играчки за него и той винаги се интересува от тях”, разказва семейството. “Той има по-малък човешки” брат “, който е роден през декември 2016 г. Те играят заедно и е много забавно и за двамата.”

“Разбрахме за страстта на Пусич към тоалетна хартия, когато беше малък”, казват собствениците му. „Той обичаше да играе с нея, но ние не му позволявахме, тъй като се опитвахме да поддържаме дома си подреден, а и той вече имаше много играчки. Наскоро обаче решихме да го оставим да си спомни младостта и му преоставихме толкова тоалетна хартия, колкото не си е представял. Не малки парченца, а стая с хартия и се опитахме да заснемем реакцията му. ”

„Тъй като в нашия дом имаме малко дете, трябваше да сме бързи. Започнахме да „декорираме“ стаята, докато детето спеше през деня и успяхме да направим всичко няколко часа преди да се събуди. ”

“Като цяло Пусич прекара около 30 минути в стаята”, казват те. – Първоначално той не знаеше какво да мисли за това и това може да се види на видео. След това започна да търси нещо под хартията, както обичат всички котки, бавно да се разхождат.

След като Пусич свърши със забавлението и детето се събуди, беше време да се събере хартията и да се проветри.” След това, до вечерта Пусич спал като камък, бил изразходил много енергия.”

Превод: 7Kefa.com