На тези Знаменитости, родителите въобще не са случайни и обикновенни хораДори и да не сте много близо до майка си и баща си, те винаги оказват голямо влияние върху вашата личност и характер като цяло.

Ние от 7kefa.com бяхме любопитни за влиянието, което родителите на известни хора имаха върху децата си. Събрахме 9 любопитни семейни истории, за да споделим с вас постиженията на хората, които отгледаха любимите ни знаменитости.

Ума Търман

Ума Търман е роден през 1970 г. в много интересно семейство. Баща й, Робърт Търман, е първият американец, който става будистки монах . Майка й, Нена Търман, била известна преди като Нена фон Шлебриджге. Тя била известен модел, хипи, и бивша съпруга на Тимъти Лиъри, изследовател на психеделични лекарства. Ума е кръстен на индуската богиня на блаженството.

Днес майката на Ума живее почтения живот на известен психотерапевт. Баща й стои зад будистките си убеждения и има свой курс по индо-тибетския будизъм в Колумбийския университет.

Леонардо Дикаприо

Той е кръстен на Леонардо да Винчи. Бащата на бъдещия актьор смята за знак, че бебето рита в корема на майка си близо до картина на известния художник в галерия “Уфици” във Флоренция.

Ирмелин Ди Каприо е социален работник, а Джордж е  художник на популярни комикси, които често имат неприлично съдържание. Според Леонардо, въпреки факта, че баща му е напуснал семейството, когато Лео е само бебе, това не навредило на връзката им. Леонардо е близо до двамата си родители. Джордж дори участва в развиването на актьорската кариера на сина си.

 

Дженифър Анистън

Дженифър е родена през 1969 г., а двамата й родители са актьори. Майка й, Нанси Дау, също е актриса и модел. Дженифър споменава няколко пъти, че има сложни отношения с майка си и че е по-близо до баща си.

Интересно е да се знае, че кариерата на Джон Анистън може да е различна: той е служил в американския флот, но винаги е искал да стане актьор. Той става популярен след ролята си на Виктор Кириакис в Сапунените Дни на живота ни . Интересен факт е, че продуцентите на  Приятели направиха пародия за  Дните на живота ни в шоуто.

Джейк Гиленхал

Джейк е роден през 1980 г. в доста известно семейство. Баща му, Стивън Гиленхал, е продуцент и режисьор на няколко популярни телевизионни сериала, включително Twin Peaks и The Mentalist. Майка му, Наоми Фонър, е холивудски сценарист.

Това семейство има интересен произход и необичаен подход към отглеждането на деца. От страна на баща си Джейк е потомък на старо благородно шведско семейство (Gyllenhaal), а майка му е еврейка от руски произход. Сравнително доброто семейство има строг демократичен стил на родителство. Например, неговият бар Мицва се е състоял в бездомни приюти, за да внуши благодарност в Джейк за по-благоденстващ живот.