На тези снимки се крие котка.. За колко време ще успеете да я намерите?Всеки собственик на котка знае колко е ужасно, когато не можете да намерите вашия домашен любимец никъде. Но за писателката от Ню Йорк Грейс Спенман тази игра на криене и търсене е споделена традиция между нея и котката й, Пиероги.

Всичко започна в началото на октомври, когато Грейс и Пиероги се преместиха в нов апартамент и любопитното коте реши да проучи всяко възможно пространство, в което може да влезе. По време на процеса тя осъзна, че лесно може да се скрие от собственичката си на много места и започна да изпробва ново всеки ден. Грейс просто не можеше да устои на това да пусне всичките си Twitter последователи в търсенето и през последните няколко седмици публикува няколко нови издания на “Къде е Пиероги”.

Най-хубавата част е, че Пиероги е голям експерт. Хората с часове я търсят, особено когато бялата й козина се смесва със стените. Вижте колко време ви отнема да намерите Пиероги във всяка сцена и ни кажете кои от вас са се провалили!

Можеш ли да забележиш Пиероги?

Ето как изглежда малката измамничка

тук е отговорът

Опитайте сега сами