Невероятно! Историята на един живот или как една любов подари един живот!

Непрекъснато срещаме в мрежата снимки на болни и изоставени животни, за които се търси помощ, за да бъдат спасени. Какво се случва с тях, никой не знае.

Ние от 7kefa.com се натъкнахме на една трогателна история за една обикновена жена и едно улично коте, което дължи живота си на тази обикновена жена.

 

И така, Джейн бързала за работа. Потеглила с мръсна газ към офиса и сякаш напук, на всички кръстовища я хващала червената светлина. Не искала да закъснее, защото шефът вече няколко пъти я хваща да влиза 5 минути след началото на работното време.

 

Намерила си място на паркинга и хукнала към вратата, но едва не настъпила една кална рошава топка. Навела се и … топката се оказала жива. Малко котенце, незнайно откъде дошло, седяло в калта. Било видимо много зле. Едва дишало, козината около очите му била опадала и имало рани по кожата.

Джейн не можела да остави душичката така. Без да се замисли грабнала котето и влетяла в офиса. Разбира се, шефът не пропуснал да надникне дали е на работното си място. Пред погледа му се мярнало малкото нещастниче. Вместо да се развика, той го погалил и се поинтересувал какво му е кой го е довел. Джейн разказала какво се случило пред офиса и как попаднала на котето.

Шефът й позволил да отсъства през целия ден и й дал пари, за да заведе нещатната душичка в клиника.

Лекарите се погрижили за болното пухче. Минали месеци, лечението било дълго, но резултатно. Слабото и болно коте малко по малко се превръщало в красив бял котарак с копринена козина. Сега е любимец на целия офис, даже и шефа минава да си поиграе с него.