Не е лесно да си известен.. Вижте до какво води безразсъдното използване на славата.. Тези хора си платиха за това!

Тази есен се оказа време за мръсни изповеди. През последните няколко месеца десетки звезди и обикновени хора съобщиха, че са били изнасилвани или тормозени от известни в шоубизнеса. PR? Може би. Все пак, ако си представите, че могъщите и известните на този свят наистина са направили това, в което са обвинени, не остава абсолютно никакво място за шеги. Много от тях вече са усетили последиците за своите действия …

1. В медиите за личния живот на Кристиано Роналдо пишат много. Роди му се четвърти син, въпреки че не е ясно от кого? От приятелка? модел? или пък е вярно това, че той е гей?

Определението за ориентацията не е ясно, но слуховете не спират.
Известният футболист тази година получи няколко обвинения за изнасилване. Първото, за което се твърди, е за 20-годишно момиче от Лос Анджелис, с което Кристиано се среща на парти през 2009 г., а по-късно отвлича в хотелска стая. Оказва се, че адвокатите на футболиста достигнаха до споразумение с момичето и му платиха голяма сума за нейното мълчание, но информацията отново се появи в германското списание Der Spiegel.

2.Певицата и актрисата Бьорк заяви, че е била изнасилена от датски режисьор. Не споменава имената, но сянката незабавно пада върху Ларс фон Триер, защото е единственият режисьор от Дания, с когото е снимала.

3.Илюзионистът Дейвид Блейн е обвинен в изнасилване от бившия модел Наташа Принс преди 13 години.

4.Татяна Гътс все още твърди, че шесткратният олимпийски шампион Виталий Шербо я изнасилил, когато била на 15 години.

5.Не само мъжете са обвинени в тормоз. Оказа се, че Бритни Спиърс също е действала неправомерно. Стана известно, че няколко бивши бодигарди са загубили работата си точно поради това, че певицата ги тормозела.

6.Кариерата на Кевин Спейси е напълно унищожена заради с обвиненията в педофилия