Никога не декорирайте апартамента си по-този начин! Вече е демоде



Много сложни конструкции като многостепенни тавани и гардероби за отделения са остарели. Това, което е наистина модерно е простотата и екологичните материали. Ето кратък и прост списък, който да ви помогне да прецените дали даден дизайн е модерен или не.

Екипа от “Bright Side” събра 10 идеи за дизайн, които са ужасно остарели заедно със съвременните алтернативи.

1.Многостепенни тавани

Според повечето дизайнери хита на многостепенните тавани с осветление от 2000-те години е много остарял. Днес, вместо сложни конструкции, светлини и всичко това, е модерно да се поддържат възможно най-прости тавани. Цветните светлини също не са модерни, въпреки че някога са били ключови аспекти на дизайна.

2.Отделения и сводове

Арки в тесни коридори и фалшиви стени от гипсокартон са още един знак, че интериорният дизайн е остарял. През повечето време такива неща нямат никаква функционалност, но заемат много място. Това е особено лошо за малки апартаменти. Дизайнерите вече предпочитат да напускат коридорите без врати и определено без никакви сводове. Можете да използвате специални конструкции, например, за да разделите пространството – тънки метални панели.

3.Мебели по стената

Вместо огромни гардероби и други масивни мебели, дизайнерите предлагат по-малки мебели.

4.Фото тапет

Без значение колко атрактивен може да изглежда един фотографски тапет, дизайнерите силно препоръчват да не го използвате. Вместо картина на гора или небето дизайнерите предлагат декоративна мазилка, тапети, дървени панели или керамични плочки.

5.Отделни гардероби

Простотата е тенденция. Ето защо, вместо гардероби с отделения, дизайнерите препоръчват да се използват гардероби с обикновени врати.