Няма да повярваш какво прави този фотограф.. Ще ахнеш! УОУ!Запознайте се с Джена Мартин, художествен и подводен фотограф от Монтана, САЩ. За да предизвика себе си, Джена наскоро излезе с необичайна идея: вместо да търси подходящо място за фотосесия, тя реши да отиде на някое “грозно” място с ужасно осветление и ограничен фон. Лоуей, местният магазин на дребно, се превърна в най-добрата възможност за Джена и нейната приятелка и модел –  Рейчъл Катлийн. С остро око за подробности и умения, Джена може да изведе най-красивите аспекти на “скучните” места.

С разрешението на автора, колегите от “Bright Side” публикуваха някои от най-зашеметяващите снимки, заснети от този фотограф.

Място 1: Секция за мостри на бои

ю

Първата спирка беше в секцията за мостри на боя. Преди да снима, Джена изложи някои правила: не можеше да използва изкуствено осветление, да премества дисплеи или да прави големи промени.

Място 2: Секция за осветление

След това дамите се насочиха към секцията за осветление, което беше трудно място за снимане. Светлината беше доста ужасяваща, с всички различни цветове, нива на яркост и сенки, но си струваше!