Няма да повярваш какво разкрива тоалетната хартия за характера на човека!Британските учени работят усилено, за да могат да се насладят на резултатите от дейността си. Те направиха най-необичайни открития през последните няколко години.

1. Разположението на тоалетната хартия показва личните качества на дадения лице.

Около 2 000 мъже и жени са участвали в това проучване. Онези хора, които слагат хартията с край за изтегляне към себе си, имат лидерски качества. Онези, които поставят хартията с краищата към стената, са по-подходящи за изпълнителите.

2.  След 80-те години сексуалната живот се подобрява

Проведена е анкета със 7000 души на възраст между 50 и 90 години и са установили, че сред тези, които все още са в състояние да правят секс повече от доволни са тези в най-старата възрастова категория.

3. Не отстъпвайте на възрастните хора в обществения транспорт

Професор от Оксфордския университет и съветник на организацията Public Health England, сър Маури Грей е сериозен. Той твърди, че за да поддържат нормално здравословно състояние, възрастните хора трябва активно да се движат, макар да са десет минути на ден. Това включва ходене, катерене по стълби или ходене. Той предупреждава: “Помислете два пъти, преди да се откажете от седалката си в автобуса или трамвая до възрастен човек.” Постоянното пътуване ще бъде най-доброто му упражнение.

4.Играта на Tetris намалява либидото с 13%

Преди да си легнете, не играйте Тетрис, казват британски учени от университета в Плимут (Плимутския университет). Както се оказа, тази игра значително потъпква много желания, включително основни: човек не иска да яде и дори по-забавното –  да пие.

4. Четенето е най-доброто средство за тревожност, стрес и притеснения 

6. Желанието за бонбони може да замени мечтата

7. Канибализмът е нерентабилен за древен човек, така че хората предпочитат да ловуват диви животни

8. Има оптимисти и песимисти сред свинете